woensdag, 09 juni 2021 / Published in ADAC nieuws, GP nieuws, KNMV nieuws, Nieuws

Het RGS MX Junior Team is klaar voor het verlate 2021 seizoen! Een volledig nieuw team welke mede tot stand is gekomen via MX Active! De Belgische rijders Uwe de Waele #512 en Junior Bal #17 zullen uitkomen in de Duitse ADAC MX Junior Cup, geselecteerde EMX 125 en een selectie overige internationale wedstrijden. De Duitse Dave Abbing #200 zal zijn focus hebben op de Duitse ADAC MX Masters.

De voorbereiding op het 2021 is er wederom één met een lange adem! Diverse trainingen zijn afgewerkt op de uiteenlopende circuits in Europa, van het diepe zand in Lommel tot harde banen in Italië.

Het RGS MX Junior Team wil graag alle sponsors en partners bedanken voor het mede mogelijk maken van een geweldig team voor het 2021 seizoen!

Read below for English version

Introductie RGS MX Junior Team Slowmotion

Introducing the RGS MX JUNIOR TEAM 2021 from RGS MX Junior Team on Vimeo.

RGS MX Junior team | Let’s get down to business

RGS MX JUNIOR TEAM | Let's get down to business from RGS MX Junior Team on Vimeo.

Promovideo RGS MX Junior Team 2021

RGS MX JUNIOR TEAM 2021 from RGS MX Junior Team on Vimeo.

English Version:

The RGS MX Junior Team is ready for the delayed 2021 season!
A complete new team realised with the help from MX Active! The Belgian riders Uwe de Waele #512 and Junior Bal #17 will compete in the German ADAC MX Junior Cup, selected EMX 125 races and selected other international races. The German rider Dave Abbing #200 will focus on the German ADAC MX Masters.

The preparation for 2021 season needed a deep breath! Many training sessions have been completed on the various circuits in Europe, from the deep sand in Lommel to the hardpack tracks in Italy and French.

The 2021 RGS MX Junior Team is ready to race! Dave Abbing #200, Uwe De Waele #512 and Junior Bal #17 are part of the 2021 team. Many thanks to all the partners and sponsors for the effort! The long waited start of the season 2021 is finally there. The riders are training and preparing for the first gatedrop of the 2021 EMX/ADAC season!

zondag, 30 mei 2021 / Published in AMA nieuws, Nieuws

Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten! Het AMA Lucas Oil Pro Motocross outdoor kampioenschap 2021 is van start gegaan! Alle wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND te volgen voor 35  Euro.

Bestellingen voor het Lucas Oil AMA Pro Motocross kampioenschap 2021 zijn mogelijk voor 35 euro. Heb je reeds eerder een abonnement gehad via MX Active dan ontvang je 5 euro korting!

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechtsonderaan.

Heb je een AMA Pro Motocross 2021 abonnement klik dan op de afbeeldingen hieronder om de volledige uitzending terug te kijken zonder de uitslag al te weten.

INSTRUCTIES NBC GOLD

  • Alle informatie over elke race hier te vinden: VOLG LINK
  • LIVE kijken via Laptop of computer: VOLG LINK
  • TERUG KIJKEN via Laptop of computer: VOLG LINK
  • LIVE kijken of TERUG KIJKEN via app Telefoon of Tablet: DOWNLOAD APP

Volgende race zaterdag 5 Juni Thunder Valley #2 van #12

  • Aanvang Kwalificaties: 18:00 uur
  • Aanvang Moto 1: 21:00 uur
  • Aanvang Moto 2: 23:00 uur
woensdag, 26 mei 2021 / Published in AMA nieuws, Nieuws

De start van het 2021 kampioenschap gaat zaterdag van start op het Fox Raceway circuit. De kampioenen van 2020 ontmoeten elkaar dit jaar in de 450 klasse. Dylan Ferrandis maakt zijn debuut in de 450 klasse, na reeds een zeer geslaagd 450 debuut in de supercross. Kampioen 2020 Zach Osborne krijgt veel tegenstand dit seizoen! Vorig jaar waren Cooper Web en Ken Roczen (de nummer 1 en 2 van het 2020 SX seizoen) afwezig, en daarnaast zijn er nog zeker 10 rijders die kunnen winnen dit seizoen!

Bestellingen voor het Lucas Oil AMA Pro Motocross kampioenschap 2021 zijn mogelijk voor 35 euro. Heb je reeds eerder een abonnement gehad via MX Active dan ontvang je 5 euro korting!

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechtsonderaan.

De MXGP rijder Alesandro Lupino staat óók verrassend aan de start! Hij gebruikt deze wedstrijd ter voorbereiding op de start van het MXGP seizoen op 13 juni in Rusland. Ook Jose Butron stond op de deelnemerslijst van Fox Raceway, maar hij is momenteel nog in Spanje actief.

Foto’s Pressday @ Fox Raceway

woensdag, 26 mei 2021 / Published in GP nieuws, KNMV nieuws, Nieuws

In het weekend van 17 en 18 juli wordt de Nederlandse Grand Prix verreden op het circuit van Oss. Er is goed nieuws te melden want er mag publiek bij! De MXGP in Oss is de vijfde wedstrijd op de kalender van het wereldkampioenschap en is de eerste die in Nederland/Belgie gehouden wordt dit jaar.

In de MXGP klasse hebben we Jeffrey Herlings die op jacht gaat naar zijn vijftiende Nederlandse Grand Prix overwinning en Glenn Coldenhoff die voor eigen publiek wil schitteren. Maar ook Brian Bogers en Calvin Vlaanderen zijn twee Nederlanders die in Oss hoge ogen willen gaan gooien. En wat te denken van de MX2 klasse waar we met Roan van de Moosdijk een kanshebber hebben voor het podium en Kay De Wolf die in Oss zijn allereerste Nederlandse Grand Prix zal rijden.

Wil je er bij zijn koop dan nu snel je tickets op de volgende link: https://www.mxgposs.nl/tickets/

Tijdens de MXGP in Oss krijgt u naast motorcross op hoog niveau nog veel meer! Sport en entertainment gaan perfect samen en daarom zal er voor-, tijdens en na de races een MXGP Oss Festival worden georganiseerd. Op verschillende podia op het terrein zullen bekende Nederlandse artiesten hun opwachting maken, waardoor het een weekendevenement is voor jong en oud, man en vrouw.

LINE UP – HEADLINES:
VIP: André Hazes, René le Blanc, Django Wagner, René Schuurmans en live DJ

Festival Podium: Partyfriex, Outsiders, Bonte Carlo, 4 Viltjes, Snollebollekes en live DJ’s

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?