vrijdag, 19 augustus 2022 / Published in Nieuws

John Oostvogels was aanwezig voor een mooie fotoreeks vanuit het Belgische Balen waar de Keiheuvel klassieker werd verreden.

Bekijk de uitgebreide fotogalerij hieronder!!dinsdag, 26 juli 2022 / Published in GP nieuws, KNMV nieuws

Ook al wordt het tegenwoordig steeds lastiger gemaakt, óok vanuit het publiek is het mogelijk om mooie foto’s te maken en dat bewijst Peter Borremans. De actie kraakhelder op de gevoelige plaat vastgelegd. Bekijk de uitgebreide galerij hieronder.maandag, 25 juli 2022 / Published in GP nieuws, KNMV nieuws

Afgelopen weekend kwamen de EMX250, EMX125, MX2 en MXGP in actie! MX Active was aanwezig voor fotoverslag! Een sensationele overwinning in de MXGP voor de kersverse papa Brian Bogers. En nog mooier voor de vele aanwezige Nederlandse fans, dit jaar toch een soort van Nederlandse GP, een volledig Nederlands podium in de MXGP met op de 2e plaats Calvin Vlaanderen voor Glenn Coldenhoff. In de MX2 alle Nederlanders in de punten! Een knappe 2e plek voor Kay de Wolf en een zeer verdienstelijke 5e plek voor de rentree van Roan van de Moosdijk. Kay Karssemakers (13e) en Kjell Verbruggen (18e) maken de top 20 gereed. Bekijk hieronder de foto’s van John Oostvogels.

zaterdag, 09 juli 2022 / Published in AMA nieuws


Alle informatie voor abonnees die zich hebben aangemeld via MX Active is alle informatie HIER te lezen.

LINK: MAVTV Video platform verhuist naar Floracing

Aan de Amerikaanse motorcrossgemeenschap,

Het Lucas Oil Pro Motocross Championship 2022 was tot nu toe een uitzonderlijke serie. We hebben bij elke ronde grote aantallen publiek gezien, geweldige races op perfect geprepareerde circuits en de concurrentie in beide klassen was spannend en vermakelijk. De serie viert 50 jaar AMA Pro Motocross, en het seizoen van 2022 wordt een van de beste die we ooit hebben gehad, met één opvallende uitzondering, en dat is het treinwrak, ons live streaming-pakket is geweest.

Omdat we in de eerste helft van de serie geen betrouwbare livestream-verslaggeving hadden, hebben we een groot aantal zeer loyale motorcrossfans in de steek gelaten. MAVTV Plus werkte gewoon niet. De app kon de wereldwijde verkeersbelasting die gepaard ging met Lucas Oil Pro Motocross niet aan, en niemand voelde die teleurstelling meer dan wij bij MX Sports Pro Racing en MAVTV. Met zowel Ryan Dungey als Antonio Cairoli die zich bij de rest van de sterren in deze serie voegden, wisten we dat de hele motorcrosswereld deze zomer zou kijken. Helaas was MAVTV Plus niet opgewassen tegen de taak, en de problemen en inconsistenties met de service gaven de serie een blauw oog – meerdere eigenlijk. We hebben ijverig met MAVTV gewerkt om een ​​oplossing te vinden, en na vijf frustratierondes hebben ze de moeilijke beslissing genomen om de streaming-dekking te verplaatsen naar een geheel ander (en veel betrouwbaarder) platform in FloSports, op een nieuwe “MAVTV op FloRacing ” kanaal. Ze respecteren de bestaande MAVTV Plus-abonnementen tot het einde van deze maand, en MAVTV Plus zal binnenkort het saldo van hun jaarabonnementen terugbetalen.

Lucas Oil is onze titelsponsor sinds MX Sports Pro Racing de teugels van de serie in 2009 overnam. Ze hebben ook samengewerkt in de productie van uitzendingen met Lucas Oil Studios en via televisie-uitzendingen via hun MAVTV-netwerk, waarbij de eerste manches werden getoond terwijl NBC Sports Network zond de meeste van de tweede manches uit, met elk seizoen een paar op NBC. NBC Sports Network was ook al meer dan tien jaar onze commerciële partner in de serie. Maar vorig jaar besloot NBC de sportzender te sluiten in de nasleep van de onrustige Olympische Zomerspelen van 2020 in Tokio, die vanwege COVID een heel jaar werden uitgesteld en uiteindelijk afgelopen zomer werden gehouden zonder dat er fans aanwezig waren. NBC zendt nog steeds motorcross uit – de eerste 450 manche van zaterdag in Southwick wordt live uitgezonden op het netwerkkanaal – maar niet de overgrote meerderheid van de serie.

Nu NBC Sports Network uit beeld was, betekende dat dat ons vorige streamingplatform, Peacock, ook geen optie meer was. Op dat moment bood MAVTV aan om in te grijpen en van Lucas Oil Pro Motocross hun nummer 1 prioriteit te maken, door alle vier de manches live te laten zien van elke ronde, zonder voorkoop voor andere sportevenementen of shows. Ze hadden ook hun nieuwe streamingplatform, MAVTV Plus, om Peacock te vervangen, voor een vergelijkbare prijs voor fans: $ 6,99 per maand. Helaas werkte MAVTV Plus niet zoals het zou moeten, en dat spijt ons oprecht. Het was een ramp en het had niet op een slechter moment kunnen komen voor Lucas Oil Pro Motocross, die anders op alle cilinders zoemde. Ik waardeer alle mensen bij Lucas Oil en MAVTV die hebben geprobeerd de problemen op te lossen, en ik prijs ze ook voor het feit dat ze tot de zeer moeilijke beslissing zijn gekomen dat ze beter af waren om naar FloRacing te verhuizen dan nog meer tijd te nemen om een ​​veel groter probleem op te lossen. probleem dat niet snel kon worden verholpen. En ja, FloRacing eert de prijs van $ 6,99 per maand die MAVTV Plus oorspronkelijk bood, die aanzienlijk lager is dan hun normale maandelijkse abonnement. MAVTV Motorsports Network zal ook Lucas Oil Pro Motocross blijven uitzenden.

Op persoonlijke titel wil ik mijn excuses aanbieden aan alle fans en kijkers die moeite hebben genomen om te kijken met MAVTV Plus. Ik hoop dat de overstap naar het kijken naar “MAVTV op FloRacing” net zo naadloos en gemakkelijk is. Ik wil ook mijn excuses aanbieden aan alle deelnemers en raceteams, evenals de evenementpromotors en sponsors, die allemaal zo hard hebben gewerkt om van het Lucas Oil Pro Motocross Championship 2022 het succes te maken dat het anders was geweest. De moeite die iedereen in motorcross heeft gestoken, verdiende een betere streamingdekking dan we ze deze zomer hebben gegeven, en dat spijt me echt. Een ding dat sinds ronde 1 waar is gebleven en de rest van het seizoen zal blijven bestaan, is onze toewijding om ons publiek de beste verslaggeving en gemakkelijkste toegang te bieden om de races te bekijken, waar je ook bent. We hopen dat je blijft afstemmen om deze geweldige rijders op deze geweldige circuits te zien.

Groet,

Davey Coombs
President, MX Sports Pro Racing

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?