zaterdag, 21 januari 2023 / Published in AMA nieuws, Nieuws

Het 2023 Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap is van start gegaan! Alle 2023 AMA wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND te volgen vanaf 70 Euro. Dit jaar één video abonnement voor zowel Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross. Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER de volledige uitzending terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Bestellingen voor het 2023 SuperMotocross Video Pass zijn nog mogelijk. Bekijk alle 31 wedstrijden van zowel Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross vanaf 70 Euro! Voor de beste kijkerservaring het advies voor PREMIUM. Je eigen account!

Informatie uitzending zaterdag 21 Januari
Zaterdag 21 januari #3 San Diego, ronde 2 in Oakland is vorige week afgelast door het weer en wordt ingehaald op 18 februari. Zowel Eli Tomac(450 klasse) en Jett Lawrence (250 klasse West) wonnen met overmacht Anaheim #1. Er staan genoeg rijders in de wacht om de winst te pakken.
Race Day Live (kwalificatie) vanaf 22:30 LIVE te volgen. Wedstrijden vanaf 04:00 vannacht LIVE te volgen. Uiteraard HIER zondag terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten! 

Uitzending LIVE of ON DEMAND terugkijken?

Hieronder alle linkjes op de wedstrijden en kwalificaties terug te kijken zonder de uitslag al te weten

Wat is nieuw?

Vanaf 2023 één officieel video-abonnement, de SuperMotocross VideoPass voor zowel AMA Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross. In totaal 31 wedstrijden via het vernieuwde platform.

AMA Supercross & Pro Motocross 2023 LIVE en ON DEMAND kijken?

Welke opties zijn er? PREMIUM 190 Euro, BASIC 95 Euro, BUDGET 70 Euro.

Interesse in dit abonnement, vraag naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechts onderaan.

Bekijk het volledige schema hieronder.

vrijdag, 19 augustus 2022 / Published in Nieuws

John Oostvogels was aanwezig voor een mooie fotoreeks vanuit het Belgische Balen waar de Keiheuvel klassieker werd verreden.

Bekijk de uitgebreide fotogalerij hieronder!!dinsdag, 26 juli 2022 / Published in GP nieuws, KNMV nieuws

Ook al wordt het tegenwoordig steeds lastiger gemaakt, óok vanuit het publiek is het mogelijk om mooie foto’s te maken en dat bewijst Peter Borremans. De actie kraakhelder op de gevoelige plaat vastgelegd. Bekijk de uitgebreide galerij hieronder.maandag, 25 juli 2022 / Published in GP nieuws, KNMV nieuws

Afgelopen weekend kwamen de EMX250, EMX125, MX2 en MXGP in actie! MX Active was aanwezig voor fotoverslag! Een sensationele overwinning in de MXGP voor de kersverse papa Brian Bogers. En nog mooier voor de vele aanwezige Nederlandse fans, dit jaar toch een soort van Nederlandse GP, een volledig Nederlands podium in de MXGP met op de 2e plaats Calvin Vlaanderen voor Glenn Coldenhoff. In de MX2 alle Nederlanders in de punten! Een knappe 2e plek voor Kay de Wolf en een zeer verdienstelijke 5e plek voor de rentree van Roan van de Moosdijk. Kay Karssemakers (13e) en Kjell Verbruggen (18e) maken de top 20 gereed. Bekijk hieronder de foto’s van John Oostvogels.

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?