Foto’s zondag MXGP Lommel

Wat een weekend zeg!! John Oostvogels was uiteraard ook op de zondag aanwezig in Lommel voor de foto’s. In verband met de warmte had de organisatie zelfs douches voor de rijders neer gezet om af te koelen, en dat was af en toe zeker wel nodig! De gister vermelde top 5 heeft zich helemaal waar gemaakt vandaag.

1 | Prady vs Jonass battle, door enkele foutjes/schuivers van Jonass in zowel de 1e als 2e manche, is het afgezien van de kwalificatierace op zaterdag niet tot een rechtstreeks duel gekomen. Prado heeft zijn voorsprong verder uitgebouwd naar 28 punten!

2 | Herlings vs Cairoli battle, door de goede starts van Herlings en zijn weergaloze snelheid is het tot een direct duel niet gekomen. In de tweede manche kon hij zich bij het passeren van zijn BFF Lars van Berkel zelfs nog een schuivertje permitteren. Inmiddels heeft Herlings zijn voorsprong uitgebouwd naar 36 punten. Op deze wijze ligt Herlings op schema om mogelijk in Assen wereldkampioen te worden.

3 | De strijd om het podium tussen de Belgische rijders. In de MXGP klasse hebben Strijbos, Van Horebeek en Desalle deze aspiraties niet waar mogen maken. In de MX2 was het zoals al gemeld Jago Geerts die wel heel dichtbij aan het podium mocht ruiken.

4 | Ook de Nederlandse rijders vochten voor een podiumplaats. In de MX2 slaagde Calvin Vlaanderen hier helaas niet in, en in de MXGP klasse kwam Glenn Coldenhoff na een mooi holeshot 1 puntje te kort voor het eerste eindpodium van 2018.

5 | Net als op de zaterdag was het publiek de grote winnaar. Zij hebben kunnen genieten van mooie duels, volop strijd, passie en emotie. En uiteraard, ook voor het publiek was het heet, vandaar was passende kleding wel een “must” vandaag.

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?