AMA Pro Motocross Outdoors 2022

Het AMA Pro Motocross Outdoors Kampioenschap 2022 is van start gegaan! Alle wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND vanaf 28 Mei te volgen voor 59 Euro. Zowel de start op 28 Mei als de finale na 12 wedstrijden op 3 September op het circuit van  Fox Raceway. Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER de volledige uitzending terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Bestellingen voor het Lucas Oil MA Pro Motocross kampioenschap 2022 zijn nog mogelijk. Bekijk het volledige seizoen voor 59 Euro!

Update inloggen MAVTV Plus

Vanaf ronde 1 zijn er spijtig genoeg problemen met de officiële site en mobiele app van MAVTV (Plus). Om klanten niet teleur te stellen hebben ze alle content van de eerste twee rondes gratis beschikbaargesteld. Ook de derde ronde 11 juni Thunder Valley wordt GRATIS beschik gesteld omdat de inlog op zowel de website als de mobiele app nog niet naar behoren werkt. Ik heb reeds contact opgenomen met de helpdesk voor een vergoeding. Mocht er een een vergoeding komen dan ontvangen jullie als betaalde klanten via MX Active uiteraard ook een vergoeding.  Hieronder alle linkjes op de AMA Outdoors #3 Thunder Valley te kunnen volgen

 

Hoe te kijken?

Er zijn twee opties om de wedstrijden zowel LIVE en ON DEMAND terug te kijken.
Via de website MAVTV Plus (LINK HIER). Hier kan je de wedstrijden per afzonderlijke manche LIVE en ON DEMAND volgen inclusief de kwalificaties.

Via de MAVTV app (Download Hier)

Problemen met inloggen?

Zaterdagavond lag de officiële site MAVTV plus tijdelijk er uit. Hierdoor is de LIVE stream beschikbaar gesteld via YouTube. Voor wie een inlog heeft voor MAVTV zijn de uitzendingen nu beschikbaar om terug te kijken per afzonderlijke Moto en zonder reclameonderbrekingen.
Mocht de MAVTV Plus website niet werken dan zal er mogelijk een backup beschikbaar komen via de MAVTV website LINK HIERBij problemen met inloggen hou ook het Facebookkanaal van MAVTV LINK HIER in de gaten.

Voor de snelste reactie stuur een bericht via de WhatsApp button rechtsonder aan, of stuur een mail naar info@mxactive.com

Bekijk de YouTube LIVE stream hieronder terug.

 

AMA Pro Motocross 2022 LIVE en ON DEMAND kijken?

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechts onderaan.

Het perfecte cadeau!
Bestel nu je AMA Pro Motocross Outdoors 2022 Video abonnement voor € 59. Het perfecte cadeau. Bestel HIER via het contactformulier of rechtsonder via de WhatsApp button.

Deelnemers en kanshebbers 2022

In de 250 klasse zullen de Lawrence broers Jett en Hunter op hun Honda strijden om de winst tegen rijders zoals Kawasaki rijders Jo Shimoda en Austin Forkner, Yamaha rijders Justin Cooper en Nate Trasher, Husqvarna rijders R.J. Hampshire en Jalek Swoll, GasGas rijders Micheal Mosiman en Pierce Brown.

In de 450 klasse wordt het ook vuurwerk met de terugkeer van Ryan Dungey, de deelname van Antonio Cairoli en de gevestigde orde zoals o.a. Chase Sexton, Ken Roczen, Christain Craig overstap naar de 450, Eli Tomac, Dylan Ferrandis, Jason Anderson, Aaron Plessinger, Justin Barcia.

Bekijk het volledige schema hieronder.

 

FOTO'S AMA PRO MOTOCROSS OUTDOORS 2022

Fotos: MXA

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?