MXGP-TV

Bekijk alle (kwalificatie)wedstrijden LIVE en ON DEMAND zowel zaterdag én zondag van alle klassen. | MXGP | MX2 | WMX | EMX 250 | EMX Open | EMX 2t | EMX 125
Bestel je MXGP-TV abonnement nu vanaf 150 Euro om alles LIVE te volgen.

Wil jij gegarandeerd alle kwalificaties en alle wedstrijden (inclusief alle extra klassen) LIVE en on demand volgen van alle klassen? Dan is MXGP-TV de enige optie!

NOS: Enkel uitzending wedstrijden MXGP klasse via LIVE-stream (Geen MX2, Geen EMX)
Eurosport 2: Geen garantie dat alle wedstrijden LIVE of überhaupt worden uitgezonden
Eurosport Player App: MXGP wedstrijden LIVE en deels MX2 (geen kwalificaties en geen EMX)
Telenet Play Sports: Voor de Belgische fans is een betaald abonnement mogelijk, enkel de MXGP LIVE

Om teleurstelling te voorkomen en niets te hoeven missen, bestel het volledige seizoen zelf vanaf 150 Euro. Geen creditcard of PayPal, voor 165 euro kan ik de betaling uitvoeren.

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@mxactive.com.

Bestel HIER | HIER Aanmelden

Wil jij alle actie LIVE volgen via MXGP-TV, maak dan via onderstaande player een gratis account aan middels de optie "Sign Up". Heb je reeds een account maar wil je een nieuw abonnement bestellen kies dan voor "Buy Now". ACTIE: Als je abonnement besteld via onderstaande player maak je kans op een GRATIS Videoshoot of uitvergrote foto-poster naar keuze

 

Vragen? Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@mxactive.com.

BETALING

Betaling is mogelijk met zowel creditcard als PayPal-account. Geen beschikking tot creditcard of PayPal? MX Active kan de betaling uitvoeren. Volg de wedstijden LIVE via MX Active. Geen televisieabonnement nodig om de GP-wedstrijden LIVE en on-demand te bekijken.

De start van het 2022 seizoen is aanstaande! Zaterdag 19 en Zondag 20 Februari de start van het seizoen in het Engelse Matterley Basin met uiteraard de MXGP, MX2 en de support klassen EMX125 en EMXOpen!

Alle wedstrijden en kwalificaties van het 2022 seizoen met het commentaar van oud GP-rijder Paul Malin LIVE te volgen via MX ACTIVE.
Bestel het abonnement zelf vanaf €150 (inclusief BTW) en maak nu tijdelijk kans op GRATIS Videoshoot of uitvergrote foto-poster naar keuze. Geen creditcard of PayPal, voor 165 euro kan ik de betaling uitvoeren. Interesse bestel het abonnement dan via de bovenstaande player.

Bekijk het volledige 2022 seizoen LIVE en ON DEMAND inclusief de Motocross of Nations.

LIVE TIMING

Bekijk hieronder GRATIS de LIVE TIMING gedurende alle sessies. Hier heb je geen abonnement voor nodig.

UITSLAGEN

Bekijk hier onder de uitslagen en tussenstanden in het klassement. Inclusief overzichten met lapcharts gedurende de wedstrijden.

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?