WAT DOEN WIJ NOU EIGENLIJK?

MX Active staat voor motorcross in de breedste zin van het woord, alle aspecten op, naast en rondom de baan worden vastgelegd op video en foto! MX Active staat voor actief op alle fronten, actie, dynamiek, snelheid, sfeer en techniek worden tot uiting gebracht. Kortom, MX Active staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Al ruim 10 jaar ervaring in de productie en het bewerken van video's en foto's. Gespecialiseerd in het bewerken van motorcross-video's van Full HD-kwaliteit tot 4K-kwaliteit. Van statiefcamera's tot aan compacte helmcamera's. Altijd op zoek naar de juiste sfeer bij de juiste video's middels uiterst precieze muziekkeuze. Alle specifieke wensen zijn mogelijk in onderling overleg.

VIDEOSHOOT

Onze video's worden door Michel tot in de kleinste details uitgewerkt. Zo kun jij jouw bedrijf, team of jezelf in een positief daglicht zetten in jouw gewenste stijl met de kwaliteit van MX Active.

FOTOSHOOT

Door de eigen stijl van onze fotograaf Alfred worden jouw foto's uniek. De ervaring zorgt ervoor dat alles mogelijk is. Wij staan altijd open voor nieuwe dingen.

DESIGN

Recent kunt u bij ons ook terecht voor alles wat te maken heeft met design. Denk hierbij aan een huistijl of een website zoals ons. Achter elke vormgeving zit een verhaal, dit door de denkwijze van onze externe partner yvp.products.

DIENSTEN

  • Video
  • Foto
  • Design

FEITJES & WEETJES

194

GELANCEERDE PROJECTEN

1836

VERLOREN UREN SLAAP

18.574

GEREDEN KILOMETERS

8549

GESCHOTEN FOTO'S
TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?