AMA SuperMotocross 2023 | SX | Pro MX |

Het 2023 Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap is van start gegaan! Alle 2023 AMA wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND te volgen vanaf 70 Euro. Dit jaar één video abonnement voor zowel Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross. Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER de volledige uitzending terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Bestellingen voor het 2023 SuperMotocross Video Pass zijn nog mogelijk. Bekijk alle 31 wedstrijden van zowel Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross vanaf 70 Euro! Voor de beste kijkerservaring het advies voor PREMIUM. Je eigen account!

Informatie uitzending zaterdag 11 Februari
De tweede ronde van het 250 East kampioenschap met Hunter Lawrence, Max Anstie, Jeremy Martin, Michael Mosiman, Tom Vialle en jeugdtalent Haiden Deegan als podiumkandidaten.
In het verleden was de San Diego-ronde welke in het teken staat om het leger te eren. Dit resulteert in mooie camouflage graphics op de motoren. Dit jaar is het verplaatst naar de Tampa ronde in Florida.

Race Day Live (kwalificatie) vanaf 19:30 LIVE te volgen. Wedstrijden vanaf 00:30 vannacht LIVE te volgen.
Uiteraard HIER zondag terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Uitzending LIVE of ON DEMAND terugkijken?

Hieronder alle linkjes op de wedstrijden en kwalificaties terug te kijken zonder de uitslag al te weten

Wat is nieuw?

Vanaf 2023 één officieel video-abonnement, de SuperMotocross VideoPass voor zowel AMA Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross. In totaal 31 wedstrijden via het vernieuwde platform.

AMA Supercross & Pro Motocross 2023 LIVE en ON DEMAND kijken?

Welke opties zijn er? PREMIUM 190 Euro, BASIC 95 Euro, BUDGET 70 Euro.

Interesse in dit abonnement, vraag naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechts onderaan.

Bekijk het volledige schema hieronder.

FOTO'S AMA SUPERCROSS 2023

Foto's: MXA

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?