AMA Pro Motocross Outdoors 2022

Het AMA Pro Motocross Outdoors Kampioenschap 2022 is van start gegaan! Alle wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND vanaf 28 Mei te volgen voor 59 Euro. Zowel de start op 28 Mei als de finale na 12 wedstrijden op 3 September op het circuit van  Fox Raceway. Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER de volledige uitzending terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Bestellingen voor het Lucas Oil MA Pro Motocross kampioenschap 2022 zijn nog mogelijk. Bekijk het volledige seizoen voor 59 Euro!

MAVTV (Plus) Video platform gaat verder via Flo Racing

Allereerst excuses voor al het ongemak, en het niet kunnen leveren van de service en kwaliteit die ik inmiddels al jaren biedt aan vele fans in Nederland en België  voor zowel de MXGP, Supercross en Pro Motocross. Helaas ben ook ik afhankelijk van de aangeboden stream en deze blijkt helaas vanaf de eerste race al niet te werken. Inmiddels is er een openbaar excuses gekomen van Davey Coombs, promotor van het Pro Motocross. KLIK HIER VOOR HET PERSBERICHT. Om verdere problemen met de LIVE stream via MAVTV te voorkomen heeft de AMA promotor de ingrijpende keuze gemaakt om over te stappen naar het videoplatform Floracing. Iedereen die een betaalde account heeft via MX Active behoud uiteraard de mogelijkheid om het seizoen af te kijken. Ik heb reeds contact opgenomen met de helpdesk voor een vergoeding. Mocht er een een vergoeding komen dan ontvangen jullie als betaalde klanten via MX Active uiteraard ook een vergoeding.  Hieronder alle linkjes op de AMA Outdoors #6 Southwick te kunnen volgen

  • 16:00  - Practice/Qualifying: FloRacing/YouTube

  • 19:30  - 450 Moto 1: NBC/Peacock

  • 20:30  - 250 Moto 1: FloRacing/MavTV

  • 21:30  - 450 Moto 2: FloRacing/MavTV

  • 22:30  - 250 Moto 2: FloRacing/MavTV

  • 23:30  - 450 Moto 1: FloRacing (Tape Delay)

Hoe te kijken?

Door de problemen met het videoplatform MAVTV is er voor gekozen om over te stappen naar het platform FloRacing. FloRacing is zowel via website als via de App te bekijken. De MAVTV zal actief blijven tot eind juli, maar het FloRacing platform is reeds online. Mocht je nog een correcte inlog nodig hebben, neem dan contact op via info@mxactive.com of via de whatsapp knop rechtsonder aan.

AMA Pro Motocross 2022 LIVE en ON DEMAND kijken?

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechts onderaan.

Het perfecte cadeau!
Bestel nu je AMA Pro Motocross Outdoors 2022 Video abonnement voor € 59. Het perfecte cadeau. Bestel HIER via het contactformulier of rechtsonder via de WhatsApp button.

Deelnemers en kanshebbers 2022

In de 250 klasse zullen de Lawrence broers Jett en Hunter op hun Honda strijden om de winst tegen rijders zoals Kawasaki rijders Jo Shimoda en Austin Forkner, Yamaha rijders Justin Cooper en Nate Trasher, Husqvarna rijders R.J. Hampshire en Jalek Swoll, GasGas rijders Micheal Mosiman en Pierce Brown.

In de 450 klasse wordt het ook vuurwerk met de terugkeer van Ryan Dungey, de deelname van Antonio Cairoli en de gevestigde orde zoals o.a. Chase Sexton, Ken Roczen, Christain Craig overstap naar de 450, Eli Tomac, Dylan Ferrandis, Jason Anderson, Aaron Plessinger, Justin Barcia.

Bekijk het volledige schema hieronder.

FOTO'S AMA PRO MOTOCROSS OUTDOORS 2022

Fotos: MXA

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?