AMA SuperMotocross 2024 | Supercross | Pro Motocross Outdoors

Het 2024 Monster Energy AMA Supercross Kampioenschap is inmiddeels van start gegaan! Alle 2024 AMA wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND te volgen vanaf 100 Euro. Dit jaar één video abonnement voor zowel Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross (de finales). Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER de volledige uitzending terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Bestellingen voor het 2024 SuperMotocross Video Pass zijn nog beperkt mogelijk. Bekijk alle wedstrijden van zowel Supercross, Pro Motocross (outdoors) en het nieuwe SuperMotocross vanaf 100 Euro! Voor de beste kijkerservaring het advies voor PREMIUM. Je eigen account!

Informatie uitzending zaterdag 27 januari | Anaheim 2
De vierde ronde van het 2024 kampioenschap. Na twee epische modderraces in San Francisco en San Diego dit weekend de eerste Tripple Crown in Anaheim 2. Jorge Prado zijn laatste Supercross voordat hij teruggaat naar Europa om zijn wereldtitel MXGP te verdedigen! Publiekslieveling Aaron Plessinger won vorige week zijn eerste 450 Supercrosswedstrijd én heeft nu de red plate! Jett Lawrence wederom niet op het podium én hij kreeg het na de wedstrijd aan de stok met Jason `El Hombre` Anderson. In de 250 klasse behoudt Jordan Smith de rode plaat, maar verrassing van de avond was Garrett Marchbanks op P2. Jo Shimoda eindigt wederom niet op het podium op P4.

Tripple Crown Format

Raceday Live uitzending is ongewijzigd met twee maal een tijdtraining. De avonduitzending is tijdens het Tripple Crow format zonder heat race. In plaats van de heat races worden er drie kortere wedstrijden gereden die samen bepalen wie de winnaar wordt van de Tripple Crown!

 

Race Day Live (kwalificatie) vanaf 21:00 LIVE te volgen. Wedstrijden vanaf 2:30 vannacht LIVE te volgen.
Uiteraard HIER zondag terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Klik op de LINK of op de afbeelding hieronder om de VIDEO uitzending LIVE of ON DEMAND terug te kijken.

AMA Supercross & Pro Motocross 2024 LIVE en ON DEMAND kijken?

Welke opties zijn er? PREMIUM 200 Euro, BASIC 100 Euro.

Interesse in dit abonnement, vraag naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechts onderaan.

Tussenstanden 250 Klasse West en 450 Klasse

Bekijk het volledige schema hieronder.

FOTO'S AMA SUPERCROSS 2024

Foto's: MXA

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?