Het AMA Nationals Outdoor kampioenschap 2020 staat op het punt om te beginnen! Alle wedstrijden LIVE en ON DEMAND te bekijken. Heb je reeds eerder een abonnement afgesloten, dan bedragen de kosten € 30, zo niet dan betaal je € 35.

SUPERCROSS 2020

De start van het AMA Nationals Outdoor kampioenschap staat (stond) op het punt van beginnen. Helaas heeft de organisatie van het Amerikaanse AMA Nationals kampioenschap bekend moeten maken dat de start van het kampioenschap op 18 juli en één week later 25 juli is uitgesteld vanwege de huidige ontwikkelingen van het corona-virus! Het kampioenschap zal mogelijk alsnog van start gaan in augustus.

 

Bestellingen voor het AMA Nationals kampioenschap 2020 zijn uiteraard nog steeds mogelijk. Heb je reeds eerder een abonnement afgesloten, dan bedragen de kosten € 30, zo niet dan betaal je € 35. Ik heb inmiddels de bevestiging ontvangen mocht het volledige AMA Nationals kampioenschap NIET van start gaan dan is er een mogelijkheid voor een terugstorting van het abonnementsgeld, of de mogelijkheid om het abonnement kosteloos te verlengen tot het seizoen 2021.

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in.

Bekijk HIER Video's SupercrossLive

Bekijk hieronder de volledige uitzending terug zonder de uitslag al te weten. Voor het terugkijken van de finale van het seizoen 2020 heb je een abonnement nodig van 25 Euro voor de resterende 7 wedstrijden. Te bestellen via info@mxactive.com of het contactformulier.

 

Bekijk de kwalificaties Salt Lake City (78 minuten | klik op afbeelding)

 


Heat Races + Main Events Salt Lake City (3,5 uur | klik op afbeelding)

 

Ook kan je hier de video met hoogtepunten vinden van de laatste wedstrijd.

Highlights Salt Lake City II 450 Class

 

Highlights Salt Lake City II 250 Class

 

 

FOTO'S SUPERCROSS 2020

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?