Het AMA Supercross seizoen 2020 is begonnen! Vanaf nu elk weekend LIVE en ON DEMAND een nieuwe Supercross wedstrijd. Een volledig seizoen voor 45 euro. Het kampioenschap telt 17 wedstrijden, zaterdag 22 februari de 8e wedstrijd in Arlington (East Coast), en eindigt op 2 mei 2020. Heb je reeds eerder een abonnement afgesloten via MX Active bestel dan nu je videopas met 5 Euro korting voor 40 Euro inclusief toegang tot het video archief.

SUPERCROSS 2020

Het AMA Supercross seizoen 2020 is begonnen! Vanaf nu elk weekend LIVE en on demand een nieuwe Supercross wedstrijd. Een volledig seizoen voor 45 euro. Het kampioenschap telt 17 wedstrijden, zaterdag 22 februari de 8e ronde in Arlington (East Coast) vanaf 20:00 uur LIVE en eindigt op 2 mei 2020. Heb je reeds eerder een abonnement afgesloten via MX Active bestel dan nu je videopas met 5 Euro korting voor 40 Euro inclusief toegang tot het video archief. Elke zondagochtend hier de videolink te vinden ZONDER de uitslag al te weten.

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in.

Bekijk hieronder de volledige uitzending terug. Verdeeld in Race Day Live (de kwalificaties) en de uitzending van de wedstrijden inclusief alle heats. Van elke ronde kun je zelfs 7,5 uur aan videomateriaal terugkijken.

Volgende wedstrijd is in Arlington, 22 februari LIVE te volgen vanaf 20:00 uur 's avonds(zie het volledige schema 2020 hieronder). Voor de 250 klasse is dit de 2e ronde van de East Coast. De deelnemers van de 450 klasse die begonnen zijn aan de West-Coast rijden zowel de West- als East-Coast wedstrijden als één kampioenschap.

Voor 45 Euro kan je het volledige seizoen LIVE en ON DEMAND volgen.

Elk weekend een nieuwe Supercrosswedstrijd, zelfs 14 weken achter elkaar!

Tijdschema zaterdag 8 februari (LIVE hier te volgen)

Race Day LIVE vanaf 20:00 uur

Kan Cooper Webb zijn 2019 titel prolongeren!? Wordt dit het jaar dat Eli Tomac of Ken Roczen eindelijk hun eerste Supercross titel halen in de 450 klasse? Wat kan Jason Anderson laten zien, de kampioen van 2018! Dé nieuwkomer van het seizoen in 2020 in de 450 klasse is Adam Cianciarulo. In zijn debuut wedstrijd op de 450 machine won hij de Monster Energy Cup 2019!! Helaas is MXGP winnaar Max Anstie momenteel geblesseerd aan zijn enkel, maar hij zal dit seizoen zijn debuut maken in het 450 kampioenschap.

In de 250 klasse kan en zal het net als alle jaren alle kanten opgaan! Actie gegarandeerd! Rijders als Austin Forkner, Dylan Ferrandis, Justin Cooper, Nicholss, Hampshire zullen allen voor de winst gaan! De prestaties van broertjes Hunter en Jett Lawrence, GEICO Honda, zullen ook niet onopgemerkt blijven! Jett Lawrence start in de West Coast, Hunter Lawrence start later dit seizoen in de East Coast.


Het Supercross Seizoen 2020 is begonnen!

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in.

Het kampioenschap telt 17 wedstrijden. Alle kwalificaties en wedstrijden zijn LIVE en de volgende ochtend ON DEMAND terug te kijken zonder de uitslagen al te weten!

Bekijk HIER Video's SupercrossLive

Bekijk hieronder elke zondagochtend de volledige uitzending terug zonder de uitslag al te weten. Voor het terugkijken van de volledige uitzending heb je een abonnement nodig van 45 Euro voor het volledige seizoen. Te bestellen via info@mxactive.com of het contactformulier.
Ook kan je hier de video met hoogtepunten vinden van de laatste wedstrijd.

Kwalificaties Arlington (East Coast) #8 (Volledige uitzending)

Wedstrijden Arlington (East Coast) #8 (Volledige uitzending)

 

FOTO'S SUPERCROSS 2020

TOP