ACTIE! Bekijk het volledige AMA Supercross seizoen 2019/2020 LIVE en on demand voor 35 euro. De eerste wedstrijd is de Monster Energy Cup al op 19 Oktober. Het kampioenschap telt 17 wedstrijden, start met Anaheim 1 op 4 januari 2020 en eindigt op 2 mei 2020. Bestel nu je videopas met korting inclusief toegang tot het video archief. Actieprijs 35 euro is geldig t/m 21 september. Daarna is de prijs 45 euro.

Ook het Amerikaanse AMA Supercross seizoen 2019/2020 is te volgen via MX Active. Voor 35 euro de mogelijkheid om de kwalificaties en alle wedstrijden LIVE en On Demand te volgen. Actieprijs is geldig tot en met 21 september. Daarna is de prijs 45 Euro. Wees er op tijd bij. Op 19 oktober gaat de eerste wedstrijd Monster Energy Cup al van start met o.a. Tim Gajser.


Overzicht circuit Monster Energy Cup (19 Oktober 2019)

Interesse in dit abonnement, stuur voor 21 september een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier onderaan in.

Het kampioenschap telt 17 wedstrijden. De East Coast kampioen in de 250 klasse van het afgelopen seizoen,  Chase Sexton, maakt de overstap naar de West Coast waar hij het o.a. zal opnemen tegen de kampioen Dylan Ferrandis. Adam Cianciarulo is uit op revanche, hij verloor de titel op dramatische wijze in de laatste wedstrijd. In de 450 klasse is het Cooper Webb die zijn titel gaat verdedigen. Wordt dit eindelijk het jaar van Eli Tomac om kampioen te worden in de 450 klasse?  Vorig jaar was Jason Anderson, de kampioen van 2018 afwezig door blessure, en zal ook gaan strijden voor de eindoverwinning. Kan Ken Roczen na een door ziekte geteisterde AMA Outdoor seizoen weer net als vorig jaar een vuist maken in het Supercross kampioenschap? Niet te vergeten Marvin Musquin, vorig jaar derde in het kampioenschap.

 

Het Amerikaanse AMA Supercross kampioenschap gaat officieel van start op 4 januari met de openingswedstrijd Anaheim 1.
Op 19 Oktober is echter reeds de Monster Energy Cup al te volgen. Via MX Active de mogelijkheid om alle kwalificaties en wedstrijden 
LIVE en On Demand te volgen.

Bekijk hier ook elke zondagochtend de highlights van het AMA Supercross Kampioenschap 2019/2020, zonder de uitslag al te weten.

TOP