Het AMA Supercross seizoen 2020 gaat eindelijk verder! Vanaf 31 mei de laatste 7 wedstrijden in Salt Lake City. Elke zaterdag en woensdag LIVE en ON DEMAND een nieuwe Supercross wedstrijd. Had je reeds een abonnement dan kan je uiteraard de historische ontknoping bekijken! Voor 25 euro is het mogelijk om deze unieke laatste reeks wedstrijden te volgen!

SUPERCROSS 2020

Het AMA Supercross seizoen 2020 gaat eindelijk verder! Vanaf 31 mei de laatste 7 wedstrijden in Salt Lake City. Elke zaterdag en woensdag LIVE en ON DEMAND een nieuwe Supercross wedstrijd. Had je reeds een abonnement dan kan je uiteraard de historische ontknoping bekijken! Voor 25 euro is het mogelijk om deze unieke laatste  reeks wedstrijden te volgen! Elke zondag- en woensdagochtend hier de videolink te vinden ZONDER de uitslag al te weten.

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in.

Na afloop van deze 7 wedstrijden zullen er 3 kampioenen bekend worden gemaakt. Kampioen van de 450 klasse waar de strijd gaat tussen Eli Tomac, Ken Roczen (slechts 3 punten verschil) en Cooper Webb. Daarnaast nog de beslissing van 250 East en 250 West kampioenschap!


Tussenstand kampioenschappen na Daytona met nog 7 wedstrijden te gaan

Voor 25 Euro kan je de ontknoping van de unieke seizoensfinale LIVE en ON DEMAND volgen.

De laatste wedstrijd was de supercross van Daytona op 7 maart. Sindsdien heeft de impact van het coronavirus alle evenementen stilgelegd. Het is dan ook enigszins een verrassing dat de wedstrijden nu alsnog hervat worden. Uiteraard wel zonder publiek, maar toch met een groot team met crew en uiteraard de rijders die de wedstrijden mogelijk maken. Lees het volledige persbericht met alle informatie over de hervatting en de voorzorgsmaatregelen HIER!


Wie wordt de 450 kampioen van het historische 2020 seizoen?

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in.

Bekijk HIER Video's SupercrossLive

Bekijk hieronder de volledige uitzending terug zonder de uitslag al te weten. Voor het terugkijken van de finale van het seizoen 2020 heb je een abonnement nodig van 25 Euro voor de resterende 7 wedstrijden. Te bestellen via info@mxactive.com of het contactformulier.
Ook kan je hier de video met hoogtepunten vinden van de laatste wedstrijd.

Highlights Daytona 450 Class

Highlights Daytona 250 Class

 

FOTO'S SUPERCROSS 2020

TOP