MXGP-TV

Bekijk alle (kwalificatie)wedstrijden LIVE en ON DEMAND zowel zaterdag én zondag van alle klassen. | MXGP | MX2 | WMX | EMX 250 | EMX 2t | EMX 125 Bestel je MXGP-TV abonnement nu tijdelijk met 30 Euro korting om alles LIVE te volgen.

Wil jij gegarandeerd alle kwalificaties en alle wedstrijden (inclusief alle extra klassen) LIVE en on demand volgen van alle klassen? Dan is MXGP-TV de enige optie!

Exclusief via MX Active de mogelijkheid om 10% EXTRA korting te krijgen door gebruik te maken van de vouchercode: 19MXACTIVE. Nu tijdelijk de early bird korting tot 20 januari van 31 Euro inclusief de vouchercode korting. Bestel het volledig seizoen voor 99 euro in plaats van 130 euro. Geen creditcard of PayPal, voor 106 euro kan ik de betaling uitvoeren.

Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@mxactive.com.

BESTEL HIER

Betaling is mogelijk met zowel creditcard als PayPal-account. Geen beschikking tot creditcard of PayPal? MX Active kan de betaling uitvoeren. Volg de wedstijden LIVE via MX Active. Geen televisieabonnement nodig om de GP-wedstrijden LIVE en on-demand te bekijken.

De voorbereidingen op de start van het 2020 seizoen zijn inmiddels in volle gang!

Alle wedstrijden en kwalificaties van het 2020 seizoen met het commentaar van oud GP-rijder Paul Malin LIVE te volgen via MX ACTIVE.
Bestel nu het abonnement met 30% early-bird korting voor €99 in  plaats van de originele prijs van € 130. Geen creditcard of PayPal, voor 106 euro kan ik de betaling uitvoeren. KLIK HIER  voor de directe link om je abonnement te bestellen.

Bekijk het volledige 2020 seizoen LIVE en ON DEMAND inclusief de Motocross of Nations. Koop HIER je abonnement.

LIVE TIMING

Bekijk hieronder GRATIS de LIVE TIMING gedurende alle sessies. Hier heb je geen abonnement voor nodig.

UITSLAGEN

Bekijk hier onder de uitslagen en tussenstanden in het klassement. Inclusief overzichten met lapcharts gedurende de wedstrijden.

TOP