BEKIJK HET LAATSTE NIEUWS VAN DE DUTCH MASTERS OF MOTOCROSS

Klik op de afbeeldingen in de tijdslijn hieronder om het laatste persbericht/nieuwsbericht te bekijken. Ook zullen hier o.a. de foto's, video's en interviews worden geplaatst.

ORGANISATIE DUTCH MASTERS OF MOTOCROSS

De top motocrosscompetitie in Nederland, de Dutch Masters of Motocross, zal de komende drie jaren in Markelo, Harfsen en Oldebroek verreden worden. Stichting Motocross Markelo, Stichting Motorsport Harfsen en Stichting Circuit Oldebroek slaan met de KNMV de handen ineen en gaan in 2023, 2024 en 2025 gezamenlijk de competitie organiseren. De competitie bestaat in die periode dus steevast uit drie wedstrijden op deze prachtige circuits met de organisatie op een hoog niveau.

WERELDTOP

Deze drie organiserende clubs hebben in het verleden al regelmatig Dutch Masters wedstrijden met succes georganiseerd. Ze hebben toen evenementen neergezet van zeer hoge kwaliteit en dit gaan ze in 2023 verder zetten. Het doel is om voor de fans, rijders en teams een geweldige cross dag te organiseren waarbij de organisatie ervoor zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. De Dutch Masters of Motocross is niet voor niets één van de sterkste nationale motorcross competities naast het wereldkampioenschap en dit willen we graag handhaven!

Voorbeschouwing Dutch Masters of Motocross Harfsen 19 Maart

 

KALENDER 2023
19-3-2023

DMofMX Harfsen

23-04-2023

DMofMX Markelo

29-05-2023

DMofMX Oldebroek

DUTCH MASTERS KAMPIOEN 2023
TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?