BEKIJK HET LAATSTE NIEUWS VAN DE DUTCH MASTERS OF MOTOCROSS

Klik op de afbeeldingen in de tijdslijn hieronder om het laatste persbericht/nieuwsbericht te bekijken. Ook zullen hier o.a. de foto's, video's en interviews worden geplaatst.

DRIE KEER IS SCHEEPSRECHT

Alle organiserende clubs stonden ook al op de kalender voor 2021 en een drietal zelfs al in 2020. Helaas kon de competitie in beide jaren geen doorgang vinden door de coronapandemie. Des te mooier dat dezelfde clubs er ook in 2022 weer de schouders onder zetten om fantastische evenementen te organiseren voor jou, als fan of coureur.

WERELDTOP

Zoals je van Dutch Masters gewend bent zal het deelnemersveld voor een groot deel bestaan uit wereldtoppers en EK-rijders. Niets voor niets is het een van de sterkte motocrosscompetities van Europa.

TICKETS

UPDATE: Via het ticketsysteem van Event Goose zijn de tickets te bestellen. Dit is nu al geopend maar u kunt dit bijvoorbeeld ook op de zondagochtend voordat u naar het circuit vertrekt doen. Het systeem staat de gehele wedstrijddag open dus wanneer u op het laatste moment nog besluit om af te reizen dan is dit gewoon mogelijk en kunt u alsnog een ticket bestellen. BESTEL HIER!

Wij hopen jullie te zien tijdens de eerste race in Arnhem op 13 maart. Bestel je tickets via deze link: https://motorsportparkgelderlandmidden.eventgoose.com/

LET OP: De tickets zijn uitsluitend vooraf online verkrijgbaar. Aan de poort kunnen geen kaarten gekocht worden.

Voorbeschouwing Dutch Masters Arnhem 13 Maart

KLIK HIER

 

KALENDER 2022
13-03-2022

DMofMX Arnhem

18-04-2022

DMofMX Oldebroek

8-5-2022

DMofMX Harfsen

22-05-2022

DMofMX Oss

18-06-2022

Finale DMofMX Rhenen

DUTCH MASTERS KAMPIOEN 2022
TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?