Foto’s MXGP Lommel Zaterdag

MX Active was vandaag aanwezig in Lommel. John Oostvogels wist een zinderend hete galerij op te leveren voor de zaterdag. Prachtige platen waar de actie op de baan, naast de baan, de sfeer en de topprestaties van de rijder perfect zijn vastgelegd. Morgen staat als hoofdprogramma de wedstrijden MX2 en MXGP op het programma. Nu kunnen jullie alvast watertanden bij de ondestaande gallerij. Daarnaast wil ik jullie alvast een aantal tips geven waar jullie morgen naar uit kunnen kijken.

Top 5 Lommel

1 Kan de prins, Jorge Prado, de Red Plate behouden, of slaat de koning, wereldkampioen 2017 Pauls Jonass op zondag zijn slag. Momenteel staan zij exact gelijk in punten!

2 De strijd tussen Herlings en Cairoli, vandaag wist The Bullet de kwalificatie met overmacht te winnen. Gaan we morgen nog een duel zien om de wereldtitelstrijd. Met nog 6 GP’s te gaan zijn er nog 300 punten te verdelen.

3 De strijd om het podium voor de Belgische thuisrijders. In de MXGP klasse zullen Strijbos, Van Horebeek en Desalle strijden om een podiumplek. Vandaag finishte Strijbos als beste belg. In de MX2 klasse was Jago Geerts met een 7e plaats de beste Belg.

4 De Nederlandse rijders voelen zich als een vis in het water, in het zware Lommelse zand. Morgen zullen alle Nederlanders strijden voor de WK-punten dit geld ook voor de diverse GP-debutanten dit weekend.

5 Het publiek in Lommel zorgt voor de perfecte sfeer zoals dit hoort bij old-skool motorcross. Iedere fan hun eigen favoriet met zijn alle gebroederlijk naast elkaar, zoals het hoort. Morgen tijdens de racedag zullen de fans nog uitbundiger aanwezig zijn!

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?