Foto’s Dutch Masters of MX Rhenen 2019

MX Active was in Rhenen aanwezig voor video- en fotoverslag. Benny Schoolmeester heeft een mooie fotogalerij opgeleverd. De dag stond bij de media en het ruim aanwezig publiek vooral in het teken van de terugkeer van Herlings. De eerste officiële wedstrijd van het 2019 seizoen. Uiteraard was hij nog niet de oude, maar een manchezege en een 4e plaats overal is gewoon erg indrukwekkend! Helemaal gezien er 4 á 5 top 10 rijders aanwezig waren uit het WK MXGP.

 

 

 

 

Herlings had na afloop in een interview met Motorsport.com (Tim Gerth) een open en eerlijke reactie.  “In de tweede manche stortte ik fysiek helemaal in elkaar.
Na drie of vier rondes was het licht al bijna uit. Ik moest ook echt mijn best doen om mijn voet niet weer te stoten. Het is ook pas de tweede keer dat ik twee keer 35 minuten op een dag rij.” Lees het volledige interview HIER.

De volgende ronde van de Dutch Masters of Motocross is in het weekend van 19-21 juli tijdens de Zwarte Cross.

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?