Foto’s Lommel 7 Februari 2018 door John Oostvogels

Voor het seizoen 2018 is MX Active een samenwerking aangegaan met John Ooostvogels (MX Photography). Hij zal MX Active het gehele seizoen inclusief de Dutch Masters of Motocross en enkele GP’s voorzien van kwalitatieve foto’s.

Wie is John Oostvogels?
46 jaar oud geboren op 3 april 1971. Al jarenlang ben ik verzot van fotografie en van de motorcross. Toen ik 5 jaar geleden met mijn gezin van Zundert (Nederland ) naar Lommel ben verhuist ben ik dit volledig gaan combineren omdat ik nu ook maar 5 minuutjes rijden van het circuit in Lommel woon. Als ik wat vrije dagen heb doordeweeks ben ik dan ook vaak te vinden langs de kant van de baan…..vooral groot voordeel is dat de meeste grote teams een loods hebben rond het circuit in Lommel waardoor er vaak grote namen uit de cross aan het trainen zijn.

Inmiddels heb ik ruime ervaring binnen de motorcrossfotografie, en heb ik op diverse uitnodigingen voor de pers mogen fotograferen. Nu ben ik blij om samen te gaan werken met MX Active. Veel wedstrijden kan ik niet doen maar probeer er zoveel mogelijk te pakken. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking en verheug me weer op een nieuw cross-seizoen. Tot ziens op de verschillende circuits dit jaar…..

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?