SUPERCROSS 2021

De ontkoping van het AMA Supercross 2021!  De vaste bezoekers van MX Active weten de weg inmiddels te vinden voor hun Amerikaanse Monster Energy AMA Supercross abonnement. Tevens mogelijkheden voor het aanstaande MXGP-TV abonnement, of  het AMA Lucas Oil Pro Motocross outdoor kampioenschap. De resterende wedstrijden van het 2021 AMA Supercross seizoen LIVE en ON DEMAND te volgen voor  Euro. De finale op 1 mei in Salt Lake City.

Bestellingen voor het Monster Energy AMA Supercross kampioenschap 2021 zijn uiteraard nog steeds mogelijk voor 25 euro.

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechtsonderaan.

Supercross LIVE en ON DEMAND kijken?

Heb je een Supercross 2021 abonnement klik dan HIER om de volledige uitzending terug te kijken zonder de uitslag al te weten.
LINK: www.supercrosslive.tv

Zaterdag 10 April Atlanta #13 van #17

 • Aanvang Kwalificaties (Race Day Live) 15:00 uur
 • Aanvang Wedstrijden (Heats en Main Events) 21:00 uur

Stand van zaken na de eerste 12 ronden

 • Cooper Web aan de leiding met 15 punten voorsprong op Ken RoczenEli Tomac volgt in 3e positie.
 • In de 250SX West is het nog spannender! Justin Cooper aan de leiding met 108 punten gevolgd door Cameron Mcadoo 106 punten en Hunter Lawrence 102 punten.
 • Tripple Header start zaterdag 10 april op Atlanta Motor Speedway. De volgende wedstrijden 10-13-17 april.
 • Adam Cianciarulo dit seizoen niet meer in actie in de Supercross. Hij bereidt zich voor op de start van het AMA Pro Motocross op 29 mei Fox Raceway | Pala.

Tussenstand na ronde 12 van 17

Bekijk de laatste aflevering van De Crosscast

Het WK Supercross nadert zijn ontknoping. De vraag is echter of het nog wel spannend gaat worden. Cooper Webb heeft het kampioenschap naar zijn hand gezet en lijkt onklopbaar. Hoe heeft het zover kunnen komen en is Ken Roczen definitief uitgeschakeld? En, met drie races op de speedway in Atlanta op komst, is Eli Tomac wellicht de grootste uitdager voor Webb. We hebben het erover in de nieuwste aflevering.

Bekijk het volledige schema hieronder.

Het programma van de Supercross gaat als volgt:

 • De uizending SupercrossLive.tv begint met Raceday Live, het kwalificatie programma en wordt na een pauze hervat met de Heats en de Main Events
 • 1e kwalificatie 250SX en 450SX is min of meer een vrije kwalificatie
 • 2e kwalificatie 250SX en 450SX zijn bepalend voor de gatepick in the Heats
 • De uitslag van de heats zijn bepalend voor rechtstreekse kwalificatie en gatepick voor de main event (elke heat gaan de beste 9 rechtstreeks naar de main event).
 • In de main events gaat het uiteindelijk om de verdeling van de punten. Er zijn rijders zoals Cooper Webb, die zich enkel en alleen focussen op de main events en geen risico’s nemen in de kwalificatie en heats.

Track Preview Atlanta #13

Supercross Yamaha Beyond the Gate - Episode 6


 

FOTO'S SUPERCROSS 2021

 

 

Foto's: Motocrossaction/SupercrossLive

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?