AMA Supercross 2022

Het AMA Monster Energy Supercross Kampioenschap 2022 is van start gegaan! Alle wedstrijden en kwalificaties LIVE en ON DEMAND vanaf 8 januari te volgen vanaf 25 Euro. De finale na 17 wedstrijden op 7 mei in Salt Lake City. Alle informatie over de uitzendtijden en elke zondagochtend HIER de volledige uitzending terug te kijken ZONDER de uitslag al te weten!

Bestellingen voor het Monster Energy AMA Supercross kampioenschap 2022 zijn nog mogelijk. Bekijk de resterende wedstrijden vanaf 25 Euro!

UPDATE: Bekijk de resterende wedstrijden van het 2022 seizoen vanaf 25 Euro (beperkt beschikbaar).

  • Premium | 139 Euro : Je eigen account welke niet gedeeld wordt met anderen
  • Comfort | 75 Euro: Je inlog wordt gedeeld met maximaal 2 anderen

Informatie Indianapolis zaterdag 19 maart
Het supercross programma bestaat uit twee delen. Zowel de kwalificaties als de wedstrijden (heats en main-events) zijn LIVE en ON DEMAND te volgen via deze LINK. Kwalificaties te bekijken via Race Day Live via deze LINK. De wedstrijden zijn bekijken via 2022 Season via deze LINK. Elke zondag(ochtend) ook hier de uitzendingen terug te kijken zonder de uitslag al te weten!

450 SX Klasse
In 2021 ging de strijd tussen voornamelijk tussen Cooper Web (2) en Ken Roczen (94). Samen behaalden zij 12 van de 17 overwinningen. Eli Tomac won drie maal, Justin Barcia won voor de derde maal op rij de openingswedstrijd en ook Marvin Musquin wist één wedstrijd te winnen.

Problemen met inloggen?

Het is aan te bevelen om slechts één apparaat te gebruiken (1 telefoon of 1 tablet of 1 computer). Heb je gekozen voor budget of comfort, dan is het verzoek om af te melden en op nieuw aan te melden. Mocht dit niet werken. Dan kun je na het inloggen via het menu (wordt zichtbaar door te klikken op "Hello" rechts bovenaan) klikken op "Settings". Vervolgens via "Device Management" klikken op "Manage" om vervolgens  de apparaten te verwijderen. Mocht dit alsnog niet werken, dan is het verzoek om een later moment alsnog in te loggen. Wil je zonder problemen inloggen en LIVE en ON DEMAND kunnen kijken breidt je abonnement dan uit naar Premium. Voor de snelste reactie stuur een bericht via de WhatsApp button rechtsonder aan, of stuur een mail naar info@mxactive.com

AMA Monster Energy Supercross 2022 LIVE en ON DEMAND kijken?

Interesse in dit abonnement, stuur een mail naar info@mxactive.com of vul het contactformulier  in. Of stuur een bericht via de WhatsApp knop rechts onderaan.

Het perfecte cadeau!
Bestel nu je Supercross 2022 Video abonnement vanaf € 25. Het perfecte cadeau. Bestel HIER via het contactformulier of rechtsonder via de WhatsApp button.

Deelnemers en kanshebbers 2022
Wie zijn de deelnemers in 2022 en wie zijn de kanshebbers! Wederom drie kampioenschappen! De 250SX West is inmiddels van start gegaan samen met de 450SX klasse. De 450 SX klasse is de enige klasse die alle 17 rondes rijdt!

Best of season 2021 samenvatting

Bekijk het volledige schema hieronder.

 

FOTO'S AMA SUPERCROSS 2022

TOP
X
Open chat
Heb je een vraag? Contact WhatsApp
Hallo,

Kan ik je ergens mee helpen?